Vadászat

      Üdvözöljük Önöket a gyergyói medencében, a gyergyószentmiklósi magánerdészeti hivatal 10-es számú vadászterületén.

  A vadászterületünk  a gyergyói medence észak-keleti részén terül el, és 12.324 hektárt foglal magában. Hazánkban élő, szinte minden nagyvad faj megtalálható, mint pl: Gímszarvas, Vaddisznó, Őz, Siketfajd, a nagy ragadozók közül a Medve, Farkas, Hiúz, Vadmacska. 2010-2011-es vadászidénytől  megszűnt a siketfajd vadászata, és a 2012-2013-as vadászidénytől a hiúz vadászata is.

    Elsődleges célunk a kultúrált, vadászvendégeink biztonságát, kényelmét és sikerességét maximálisan szem előtt tartó, a természet védelmét figyelembe vevő vadászatok lebonyolítása. 

   Vendégeink részére lehetőség nyílik szabad területen, vadászidény függvényében, bármelyik nagyvad fajra történő vadászat.

   A vadászterületünkön kiemelkedő minőségű a vadállomány, vadászati lehetőségek közül alkalmazzuk a barkácsolást, a cserkelést, vagy a lesvadászatot, amely hangulatos és különleges élményt nyújt a vendégeink számára.

   A vadászatok alatt szakképzett vadászmester kíséri a vendégeket, aki  segíti a sikeres, kellemes és felejthetetlen élményt  nyújtó vadászatot.POLITICA DE ANTI-HARTUIRE | GALÉRIA | GIS TÉRKÉP | HASZNOS OLDALAK | KAPCSOLAT

Ez a weboldal a Kommunikációs és Társadalom Információs Minisztérium anyagi támogatásával jött létre az "Ismereten Alapuló Gazdaság" pályázat keretén belül.
”Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro”.